О сукобу између Кристијана Голубовића и Филипа Цара већ недељама уназад брује домаћи медији. Након што је најваљено Филипово гостовање на Пинк телевизији, Кристијан му је направио сачекушу на Дедињу, али је Цар био спречен да дође у Србију због смртног случаја у породици и до тог сусрета није дошло.

Фото: АТА имагес

 

Подсећамо, њихов сукоб је настао јер је Кристијан желео да му се Цар извини за све изговорене речи о њему у ријалитију. Хтео је да уживо попричају о свему и да "поравнају рачуне".

Јуче се појавила вест у домаћим медијима да је Цар наводно пријавио Кристијана полицији јер је забринут за своју безбедност и да је тражио забрану приласка. Филип се сада огласио и демантовао је ове наводе.

- Никада никога нисам пријавио полицији или тужилаштву, али никада! Било који папир као доказ бих волео да видим где сам ја то и коме пријавио или дао изјаву! Чак је у суперфиналној ноћи у Шимановцима полиција тражила мене да би поднео пријаву за његову сачекушу јер су морали да изађу на терен по неким анонимним дојавама људи који су били тамо, а ја сам наравно одбио - рекао нам је Филип, а затим додао:

Фото: АТА имагес

 

- Нека ме тај човек више пусти на миру да живим свој живот, неподношљиво је више ово што ради! Ја нисам криминалац, мафијаш, ММА борац, убица, нити ништа слично што он тврди да он јесте! Ја сам ријалити учесник који кад изађе из ријалитија, имагинарни проблеми, свађе и остале ствари што се у том колективу затвореног простора дешавају за мене стају и живим свој живот! Он три године континуирано пљује мене, моје изборе и моје пријатеље, најстрашније ме омаловажава и када сам ја у овој сезони нешто рекао, не знам висе ни шта, онако испровоциран особом која га је помињала, он се уловио за то и сада сам му ја највећи проблем - рекао нам је Цар и додао:

- По стоти пут кажем! Желим му срећу и све најбоље. Само нек ме остави на миру да живим свој живот, нисам ово толико озбиљно схватио јер знам да се након ријалитија нико не бави тим глупостима. Нико озбиљан то не претвара у обрачуне, али ово превазилази све границе, сваких пар дана нешто ново. Човек ме мрзи, не може да ме смисли, а сматрам да сам и пре и сада након изласка из ријалитија сасвим океј био према њему, а са његове стране сам трпео линч - рекао је Филип

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".