"Звезда Гранда", Бењамин Кличић је морао да се оперише како би се његово здравље вратило у нормалу. 

Кличић је у марту ове године у Америци морао хитно да оперише пнеумоторакс, ово патолошко стање карактерише присуство ваздуха у плућној марамици. Бењамину је било забрањено путовање авионом.

- Некако се увек враћамо на моје здравље, али Богу хвала сада је све под контролом. Плућа ми раде пуно снагом, ја сам пун воље, жеље и елана за наступима, па тако да сам опет у пуној форми. Захваљујући мом менаџеру Хилми Пељто букиран сам понекад сваким радним даном. Нажалост, због тога испашта мој породични живот, јер сам најмање код куће, али има дивну супругу која све то разуме и даје ми пуну подршку. Сваки слободан тренутак искористим да будем у Словенији са њом и нашим једногодишњим сином -изјавио је Кличић за "Еxпресс". 

Певач је после операције изгубио доста килограма: 

- Све то је један део моје здравствене превенције, а верујте ми да се осећам много, много боље. Нисам ја много килограма изгубио, али сам висок па се то примети. Иначе, нисам на дијети, али пазим шта једем. Ипак живимо у времену када брза храна постане део наше свакодневнице, а ја то избегавам.

Младу звезду често пореде са Недељком Бајићем Бајом: 

- Никада и ништа нисам имао против тога када би ме неко тако назвао. Недељко Бајић Баја је био и остао мој музички идол или човек у чијем сам правцу гледао по питању моје каријере. Ја сам данас Бењамин Кличић, који ускоро објављује властити комплетни ЦД, а да ме неко пореди са Бајом мени ће увек бити велика част. То је човек без иједне мрље у каријери, а мој циљ је исто такав.

БОНУС ВИДЕО: