Она је била учесница 2010. године, а тада је остварила запажен резултат и догурала је далеко, али ипак није успела да се пласира у финале овог популарног такмичења.

Фото: АТА имагес/Инстаграм принтскрин/indy_ara_indira

 

Међутим, Едита је наставила да пева и гради музичку каријеру, па је неколико година након такмичења постала чланица групе „Министарке“.

И креативни директор Гранд продукције, Саша Поповић често истиче у својим изјавама да готово ниједна избачена „Звезда Гранда“ није направила каријеру, међутим признао је да су две певачице ипак успеле, а то су Ивана Селаков и Едита Арадиновић.

У јеку скандала и туче са сестром Инди, на друштвеним мрежама се појавио снимак управо из овог такмичења где Едита пева песму своје старије сестре „Бато бре“.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, пре неколико месеци се у медијима појавио снимак туче две сестре који је усијао душтвене мреже и поделио јавност, а Едита се неколико дана касније огласила о објаснила шта се заправо догодило.

-Нешто да вас питам. Ко још жели овакву врсту публицитета? Зар сам се годинама борила за ово? Ово су моји најбољи резултате? Не. Нико не жели овакву врсту пажње, нисам се борила за ово, и ово дефинитивно нису моји најбољи дани. Не могу да вратим време, јер да могу сигурно бих избегла овај вид решавања породичних проблема и улажње у још дубљи. Ево, драги моји, ово је савршен школски пример како изгледа када проблем који вас тишти годинама решавате игнорисањем, ћутњом, потискивањем – започела је певачица своју исповест, па додала:

–Жао ми је, најискреније. Ни једна ни друга нисмо желеле да дође до овога, а поготово не до очију јавности. Сада имате и основа и материјала да пљујете и вршите разне врсте анализа. Онај ко ме зна, зна да иза темпераментне Едита, стоји једна Едита која воли свим срцем, која несебично даје, опрашта и разуме. Сама сам крива за своје поступке, али да вам кажем нешто: било је и горе и теже, па сам устајала и побеђивала саму себе. Не видим разлог да и сада тако не урадим. Била сам свесна да ће неко снимити и избацити, жива нисам била док се то није десило. Сада нема назад, већ само напред. Овим писмом обраћам се и извињавам прво себи, па онда и вама, што сте то морали да гледате и упијате– написала је млађа сестра Арадиновић на свом профилу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".