Ветеран је изненада преминуо у 51. години, а бројни пријатељи како из музичког тако и из света спорта опраштају се данима од њега, с обзиром да је македонски рукомет његовим одласком завијен у црно.

Горан је у такмичењу "Никад није касно" имао један од најемотивнијих наступа у сезони у којој је учествовао, када је са својом ћерком извео песму "Једини, једина" након које су се готово сви расплакали.

Горан је имао сјајне наступе пуне емоција током читавог такмичења, а у једном од њих ни водитељка Драгана Катић није одолела а да не заигра са њим на сцени након извођења хита "Ја без тебе не могу да живим" од Халида Бешлића.

Преминули некадашњи рукометаш Горан Станковић из Скопља решио је да у својој 45. години окуша срећу у такмичењу певача ветерана. Он је одавно заменио лопту за микрофон, али није успео да оствари успешну каријеру. За себе је говорио да се бавио свим и свачим и да само поп није био, али да је певање његова највећа љубав.

Foto:Printskrin/YouTube/Nikadnijekasno

 

 

Горан је дуги низ година био део руководства екипе Јуниор Кисела Вода, а пре тога је био и спикер утакмица Металурга на Аутокоманди и СЦ "Борис Трајковски". Уз његове легендрне коментаре публика је уживала, а спортска дворана се претварала у вулкан у коме су гореле многе европске екипе.

Foto:Printskrin/YouTube/Nikadnijekasno

 

 

Један од емотивнијих наступа у шоуу ветерана имао је са ћерком, након чега је и озбиљно бризнуо у плач. Емоције није крио ни када је сишао са сцене.

(Грандонлине)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".