Сања је годинама штедела за некретнину чији квадрат кошта 3.000 евра. Стан је купљен на Врачару, а певачица планира да се у своју нову оазу мира усели у септембру када сви радови буду готови. 

- Сања је за стан штедела годинама! Још док је била у популарној женској групи остављала је новац са стране како би једног дана себи обезбедила кров над главом. Од када се из Крушевца преселила у Београд она је била подстанар. Пријатељ јој је помогао да купи стан у изградњи. За квадрат је издвојила 3.000 евра, а пошто стан има 90 квадрата искеширала је 270.000 евра - изјавио је извор "Информера" и открио колико просторија има стан: 

- Стан има дневну и две спаваће собе, кухињу са трпезаријом, два купатила и огромну терасу. Једну спаваћу ће вероватно да претвори у радну собу, у којој ће да пише музику. Зграда има портира и камере, али и приватан паркинг за станаре.

Певачица је поред уштеђевине за куповину стана, сачувала новац и за његово сређивање: 

- Осим вртоглаве цифре коју је дала за свој будући дом, Сања је ангажовала и архитекту да јој помогне око његовог уредења. Поручила је и намештај по мери који се увелико ради. У свему јој помаже и мама, која на тераси сади цвеће, поставља лампе, љуљашке... Виђам је сваког дана како брише прозоре и својој мезимици испуњава све жеље - каже извор.

У цео процес сем мајке је укључен и Сањин дечко, Ненад Цицмил: 

-Мада води ноћни клуб, Ненад сваког јутра устаје рано и одлази до стана како би проверио да ли све иде по плану. Ништа му није тешко! Сања би требало да се усели у септембру, а дотад ће живети код њега у Новом Саду. Разговарају и о томе да Ненад пређе код ње и да наставе заједнички живот у Београду, али још нису донели дефинитивну одлуку. Неко време ће вероватно бити на релацији Београд Нови Сад због посла - завршио је извор.

 

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: