Певачица Гоца Тржан проговорила је о ћерки Лени, коју је добила са ријалити звездом Иваном Маринковићем.

Како истиче, она за своју наследницу није певачица, већ мама која има посао као и сви други. Гоца каже да иако деца познатих често имају проблем са околином, она сматра да Лена нема чега да се стиди као ћерка Гоце Тржан.

Фото: В. Данилов

 

- Лена не реагује на моју каријеру, она живи од моје каријере и посла. Није дете које се ложи на то да иде на моје наступа. Недавно је, у ствари, била на једном мом наступу са друштвом и када смо изашли рекла је: "Мама, како ти певаш". Она се уопште не ложи на мене јер ја у својој кући нисам Гоца Тржан, певачица, већ Ленина мама и Рашина жена. Питам је само за мишљење да ли јој се свиђа нека песма или не, јер има добар музички укус - прича Гоца и додаје поносно:

- Морам да кажем да моја ћерка иде поносно и подигнуте главе градом и не мора да се крије. Ја нисам особа која је у животу себи направила непријатеље или имам прошлост које би она требало да се стиди - истиче певачица за "Супер ТВ".

Фото: В. Данилов

 

Музичка звезда која је дуго на естрадној сцени и познаје велики број људи из различитих области јавног живота, каже да је деци познатих тешко у животу јер треба да се изборе са коментарима околине.

- Мислим да је сваком детету данас тешко што има родитеље уопште јер свако дете у неком периоду свог живота жели да нема родитеље који га спутавају да пије и остало, кроз шалу је рекла певачица, па наставлила:

- Мислим да је деци јавних личности много теже генерално да се носе са околином јер често морају да бране родитеље. Не бране себе, већ често људи када не знају како да их повреде таргетирају њихове родитеље и стављају знак - прича Гоца.

Фото: В. Данилов

 

Ипак, са Леном о свему отворено прича и подржава њене таленте али јој неће суфлирати чиме треба да се бави у животу.

- Има разне таленте, али нема за музику. Сјајан је менаџер и продуцент, била би сјајан организатор или директорка. Студираће оно што она жели. Ако бих могла да пожелим, пожелела бих да се никад не бави овим послом којим се ја бавим у овој земљи, и у ова времена.

На питање да ли се Лена чула са оцем Иваном Маринковићем, након што је он изашао из ријалитија, Гоца је кратко и нерадо одговорила:

- То је њена ствар, има 16 година. Ја њој ништа не забрањујем, нити могу да забраним. Не бих то коментарисала - поново је избегла тему она.

Гоца је и пре тога рекла да се неће мешати у Ленину одлуку да ли хоће или не да упозна полубрата, Жељка, којег је Иван добио са Миљаном Кулић. Певачица каже да нема права да одлучује о тако пипавим стварима.

(Телеграф.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".