Трактором је, како се сазнаје, управљао младић из Босне и Херцеговине који ће у децембру постати пунолетан.

После бербе, шесторо надничара из подрињског краја, трактором у власништву малинара који их је ангажовао, кренуло је према кући у којој су били смештени. У засеоку Веселиновићи трактор је скренуо са пута, улетео у двориште, закуцао се у летњиковац поред куће и преврнуо.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Ужицу по налогу вишег јавног тужиоца у Ужицу, поднеће кривичну пријаву против 17-годишњака из Зворника, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Он се сумњичи да је, у селу Горња Полошница код Косјерића, изгубио контролу над трактором са приколицом којим је управљао без возачке дозволе, слетео са пута у двориште једне куће и ударио 28-годишњег мушкарца који је ту седео, саопштила је Полицијска управа Ужице.

 

 

Овај мушкарац, као и још четири особе које су биле на приколици трактора, задобили су тешке телесне повреде, док је још двоје путника лакше повређено и сви су збринути у Општој болници у Ужицу.

Полиција ће и против 59-годишњег власника трактора поднети кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дело тешка дела против опште сигурности.

БОНУС ВИДЕО:

Објављен снимак хапшења убице из Земуна и његових саучесника

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".