На Градском гробљу у Чачку недавно је одржана сахрана о којој се прича.

Како тамошњи живаљ прича, таква се заиста не памти јер су на спроводу једног Чачанина саучешће примале све три његове жене - једна садашња и две бивше.

Окупила се бројна родбина и пријатељи, а ово није промакло никоме, па су они неупућени или који су покојника упознали у релативно скорије време распитивали се ко су те три жене и при сазнању да су биле супруге, почешали би се по глави збуњено.

Све три жене су биле поред ковчега држећи једна другу под руку и примале саучешће. Чак су једна другу и тешиле када би која од њих заплакала. А то се често дешавало.

- Свега сам се на сахранама нагледао, али ово нисам очекивао да видим. Нисам могао да верујем, посебно што су све три заиста искрено жалиле покојника и што су се држале заједно. И заиста све три су лепе и веома згодне, па је цела сцена изгледала надреално - каже саговорник "Курира" који додаје да се по Чачку и даље приповеда о тој сахрани:

- Знам их све три и знам какве су им нарави. Међутим, схватио сам да свог рођака нисам довољно добро упознао, када је њему пошло за руком да их све три, са свим њиховим врлинама и манама, уједини.

Ипак постоји нешто у чему се се једва усагласиле - када су штампане умрлице било је тешко да се договоре чије име од ће стајати прво поред имена троје деце. Напослетку су одлучиле да не буде ниједне од њих, већ да само бу имена деца наведена као ожалошћене чланове породице.

Жена није дошла на сахрану

У Чачку се и даље памти сахрана једног суграђанина коме жена није дошла на спровод након што је сазнала под каквим је околностима преминуо.

Према саопштењу полиције умро је у хостелу, највероватније од последица срчаног удара. Пронађена је и вијагра у прашкастој форми, па се претпоставља да је преминуо током секса. Млада жена која је била с њим у соби је позвала Хитну помоћ и побегла.

Курир/ Д. Ч.

БОНУС ВИДЕО: