Меркур је познат као планета комуникације, мишљења и интелекта, док Лав представља ватрени знак који је повезан с љубављу, креативношћу, самопоуздањем и амбицијом.

Самопоуздање

Када се Меркур налази у Лаву, ова комбинација енергија обично доноси експресивност, живахност и драматичност у начину на који изражавамо своје мисли и идеје. Људи који имају ову позицију често су харизматични, комуникативни и склони изражавању својих ставова с великом страшћу и самопоуздањем.

Фото: Профимедиа

 

 

Меркур у Лаву такође може донети креативност и уметнички таленат. Људи с овом позицијом често имају богату машту и способност изражавања себе кроз писање, глуму или било коју другу уметничку форму. Они могу бити врло маштовити и склони давању својих оригиналних идеја и перспектива.

Доминација у комуникацији

Ипак, ова позиција такође може донети неке изазове. Неки људи с Меркуром у Лаву могу бити склони претеривању и пренадувавању својих идеја или мисли. Могу бити склони егоцентричности и жељи за доминацијом у комуникацији. Такођер, ова позиција може изазвати потребу за пажњом и признањем од других, што може довести до неодмерености у изражавању.

Укратко, Меркур у Лаву доноси комбинацију интелигенције, креативности и самопоуздања. Ови људи често имају снажан и изражајан начин комуникације, уз склоност уметности и оригиналном изражавању.

Меркур у Лаву највише ће пријати Лавовима, Стрелчевима и Овновима.

Фото: Профимедиа

 

 

ЛАВ

Бићете веома доминантни у комуникацији. То значи да ћете показати своје говорне вештине али и лако убеђивати друге у своје ставове. Како је Меркур представник вашег другог поља новца, јасно је да ћете више зарађивати у наредном периоду до 28. јула.

СТРЕЛАЦ

Меркур у Лаву доноси вам леп период за планирање путовања али и контакте са иностранством. Уколико сте слободни, очекује вас ново познанство са једном особом која долази са пута.

ОВАН

Меркур у петом пољу погодује Овновима који желе да прошире породицу. Са друге стране доноси вам креативан период у којем можете да радите нешто што је лепо и корисно. Свакако ћете показати своје креативне потенцијале.

БОНУС ВИДЕО: