Ана Марија поделила је видео на свом Инстаграму и тада су се сви пријатно изненадили.

Наиме она је у другом стању, а вероватно из здравстевних разлога није ништа до сад износила у јавност на ту тему.

Ову информацију крила је све до тренутка када нису сазнали пол бебе, па је путем Инстаграма објавила снимак овог предивог момента.

Плави балони открили су да ријалити звезда чека дечака, што је будуће родитеље веома обрадовало.

 

 

Обоје су од радости поскочили, а затим се загрлили и поделили срећан тренутак.

- Нисам веровала да човек може бити оволико срећан! Хвала ти љубави моја на најлепшем поклону у мом животу - написала је Марија Ана у опису испод објаве, а у коментарима честитке и даље пристижу.

- Фантастично се осећам. Ушла сам у четврти месец. Од данас ћемо почети да размишљамо о имену, с обзиром на то да знамо пол. Најбитније нам је било као наравно и свим мамама и татама да је све у реду са бебицом - рекла је Марија Ана и додала:

- Младожењу будућег кријем од јавности колико је могуће, мада нисам могла да не окачим снимак где смо заједно, јер ми је то преемотиван тренутак и најлепши дан у мом животу. Неће се љутити будући тата - поручила је бивша задругарка: 

- Свадбу још не планирамо, али када дође време биће то нешто сасвим другачије од уобичајених свадби и одржаће се вероватно на неком егзотичном месту. Иначе сам пресрећна са њим и ако нисмо предуго у вези, почели смо заједнички живот већ после пар дана од почетка нашег забављања. Сматрам да сам нашла своју другу половину и човека свог живота који ће бити најбољи отац нашег детата, па и деце ако Бог да - открива певачица.

 

(Пинк.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".