Она се после ријалитија удала за Тому Панића са ким је добила сина, а он је пре три године постао њен менаџер.

Тома се огласио на друштвеним мрежама где је открио да Надежду Биљић нико неће да ангажује, као и то да је молио бројне власнике клубова али безуспешно.

 

 

- Желео сам да вам се обратим зато што доста вас коментарише зашто Надежда не наступа. Мислим да је то питање за власнике клубова. Сви они су рекли када сам их молио и звао, нису имали интересовања за Надежду. Они кажу како народ Надежду не воли, како Надежда не зна да пева оно што народ жели и кажу да нема датума за њу - рекао је Тома на почетку па наставио.

 


- Са друге стане морам да вам кажем да сам ја стицајем околности постао њен менаџер. Ја сам све менаџере звао и нико није желео да ради са њом, сви највећи менаџери, нико није хтео да ради. Не могу да допустим да један овакав таленат пропадне, већ три године из све снаге покушавамо да она има своје хитове и песме, а са друге стране, где год да смо отишли да узмемо песму тражили су нам баснословне суме новца, а са друге стране нису извадили хитове - закључио је он у објави.

Коментари на објави низали су се и многи су упоређивали Надежду са неким другим извођачима, по чему можемо да закључимо да она заиста јесте један од већих талената естраде који се из неког разлога није прогурао.

Надамо се да ће успети да се врати на велика врата и "убоде" добру песму како би имали прилике да њен глас слушамо чешће.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".