Глумац Слободан Ћустић миљеник је публике због бројних позоришних и филмских улога, а о његовом приватном животу се мало тога зна. 

Слободан више од једне деценије ужива у браку са супругом Јеленом, која је његова друга жена, а са њом има четворо деце, док из првог брака глумац има двоје деце. 

Фото: АТА имагес

 

 

Породица Ћустић је, осим по проју чланова породице, занимљива и по разлици у годинама. Наиме, глумац је од супруге Јелене старији 23 године, али то им не представља никакав проблем, а како кажу, заљубили су се једно у друго на први поглед.

- Знала сам све и пре него што смо се срели. Необјашњиво је. Сусрет је то само потврдио. Осећај је био као да се већ дуго познајемо - говорила је раније Јелена.

Јелена је испричала како је желела да се породи код куће са првим дететом, али је имала велики страх. 

- Порођај код куће планирала сам још са првим дететом, али нисам имала храбрости. Сада ми је криво што то нисам урадила. Кад сам се порађала са трећим дететом, нимало се нисам плашила - рекла је она. 

Глумац је испричао да су њихова деца добро реаговала када им се мајка порађала код куће. 

 

 

- Наши синови разумно су прихватили долазак своје сестре. Син Василије био је у шоку када смо се вратили из породилишта са братом Танасијем. Био је потпуно изненађен откуд беба. Овако је видео тренутак када је наша девојчица дошла на свет, после чега је отишао у собу да спава - рекао је глумац и додао да је тог јутра био најсрећнији човек на свету.

Супруга Слободана Ћустића после порођаја није ишла у болницу, а како каже живот се одмах наставио те је ова храбра жена неколико сати након доласка бебе на свет обављала свакодневне кућне послове.

БОНУС ВИДЕО: