Подсетимо, у недељу увече је у Сутомору претучен српски држављанин у вечерњим часовима. Он је био превезен у болницу колима Хитне помоћи, док су нападачи били моментално ухапшени. Сада се огласио В.М, Србин који је брутално претучен у Сутомору.

Открио је да је задобио тешке телесне повреде, а његову изјаву пренела је Инстаграм страница "Сербиаливе_вести", која је уз текст приложила и слику повређеног младића.

- Поздрав, тачне су информације са лица места, од очевидаца како сте пренели. Нападнут сам синоћ на шеталишту у Сутомору од стране два, мени непозната, млађа човека који су били видно под утицајем некаквих стимуланса и очигледно агресивни. Видео сам да се кошкају, како међусобно, тако и са пролазницима насумично. Видевши то, покушао сам мирно да их обиђем и наставим своју путању (притом нисмо имали никакву вербалну комуникацију),. Међутим, осетио сам снажан ударац у пределу главе (са леђа) и тада су почели да ударају јако и неконтролисано, без икаквог разлога апсолутно, ничим изазвано заиста - започео је своју исповест српски младић.

 

 

- Нос је поломљен, брада ми је зашивена и имам хематоме по целој глави, осећам се лоше и заиста не могу да схватим зашто је ово учињено. По природи нисам конфликтан, напротив. Конобари из оближњег кафића су ми помогли док није стигла помоћ. Очевидаца је било много, а све се десило у шпицу између 20 и 21 час - навео је В.М.

Како је наведено на мрежама, насилници су били бесни јер су избачени из неког кафића, после чега су правили хаос на улици и претукли В. М. Он је превезен колима Хитне помоћи, а два хулигана одмах ухапшена и одведена.

 

- У једном тренутку, агресивац је опсовао полицајца. Већина ствари које су причали су биле неповезане јер су сигурно под утицајем неке дроге - наводи се у објави на тој страници.

БОНУС ВИДЕО:

ЛАНЧАНИ СУДАР НА МОСТУ НА АДИ: У удесу аутобуса и више возила има повређених

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".