Сајси МЦ је искрено признала да се не сналази најбоље у мајчинству, јер се за то није припремала, а живот јој се преко ноћи променио из корена.

Певачица је до седмог месеца крила да је у другом стању, све док се није појавила на црвеном тепиху када је све изненадила и открила да је трудна.

Фото: АТА имагес

 

 

За мајчинство се, како каже, није припремала и није знала шта је чека по рођењу бебе, али има помоћ своје мајке, која је сада са њом.

- Хардкор, је**ни хардкор. Нисам могла да замислим тежину тога и, искрено, да није дошла моја мајка да живи са нама, ја не бих могла да наступам на фестивалу. Мама ме спасила. Док сам била трудна, нисам се распитала шта ће бити када постанем мајка. Само сам пратила своју трудноћу из недеље у недељу. Као да ћу десет година носити дете, па као има времена да се за то припремим. Кад се то родило, ја сам била у шоку. Нисам знала да ће то бити тако, тешко је, признала је искрено МЦ Сајси, која је живела како је хтела све док није стигла ћеркица, па јој је потребно времена да се привикне.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када добијеш то мало биће, први пут имаш такву одговорност. Ја јесам старија, али ја сам себи направила фин живот, лагодан. Бавим се уметношћу, врло сам спонтана, кад ми се не спава не спавам, а кад ми се спава онда спавам. Ја сам себи угодила. Међутим, дошло је једно мало чудовиште на свет, које има своје захтеве. То је та нова ствар, нисам више ја на првом месту, него на другом. Мени је тетка једном рекла: 'Што ми је драго што ћеш постати мајка, сад ћеш схватити што значи некоме дати безусловну љубав'. Ја нисам схватала о чему она прича, али онда дође то мало створење и ти га волиш", испричала је Сајси, која истиче да ће се мало примирити док њена ћерка не напуни годину дана.

- Ја сам наивно мислила да, када беба напуни месец дана, да ја њу могу водити свуда са собом. То није тако, рекла је Сајси МЦ.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".