Њих двоје играли су у маси, а онда су кренули да падају страсни француски пољупци.

Пријатељи су их снимили, а видео је Швоња одмах поделила са пратиоцима на Инстаграму.

 

 

Да подсетимо, Јована и Филип су заједно девет година и имају двоје деце.

Прелепа манекенка освојила је срце фудбалера, а свој дом свили су у Италији.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/цаллмелолиталове

 

Јована Швоња, удато Ђорђевић рођена је у Новом Саду, а њена породица је имућна, тако да је одрастала у кући налик на дворац која упада у очи свима који прођу кроз тај крај.

У априлу 2014. године је започела везу са три године старијим фудбалером Филипом Ђорђевићем. Након три месеца су се верили, а 10. новембра су се венчали.

Фото: Фото:Принтскрин/ Инстагрм/цаллмелолиталове

 

Ова лепотица често ужива у луксузу, објављује слике са јахти и из провода, па се често у коментарима може пронаћи и то да ће јој поред згодног супруга жене завидети и на раскоши у којој се башкари.

Неретко је и провокативно одевена, а многе је шокирало када је на друштвене мреже објавила фотографију на којој у топлесу шета улицом.

 

 

Јована је једном приликом признала да је своје лице и тело улепшала и естетском хирургијом, али и да се својевремено покајала због појединих интервенција. Манекенка је ставила силиконе у усне, који су се пре извесног времена излили, па их је извадила, радила операцију носа због које се покајала и рекла "урадила сам је јер сам била идиот. Досада, хир... ништа лепша нисам због тога", а признала је и да је увећала и груди.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".