Тијана Ајфон стигла је у полицијску станицу 29. новембар како би дала изјаву о јутрашњем инциденту када јој је испред зграде где живи запаљен аутомобил.

Наиме, старлета је доживела пакао рано јутрос када јој је на паркингу на Звездари запаљен аутомобил. Њој је осумњичени бацио нешто на возило, које је неколико минута касније почело да гори.

- Све се догодило око 4 сата. Било је ужасно. Чула сам како је пукло стакло и одједном гори ауто. Јако непријатно. Видела сам Тијану када је изашла испред, али џабе, све је горело. Ухватила се за главу. Убрзо су стигли и ватрогасци. Угасили су ватру. На лице места је изашла и полиција. Ово је заиста катастрофа, у нашем крају има много деце и овако нешто ко год да је урадио је за сваку осуду - причао је за Курир очевидац.

- Тијана је потпуно ван себе, не зна шта ју је снашло! Истина је да јој је ауто запаљен, људи, схватите да је животно угрожена и нормално је да се плаши за своју безбедност! Одмах је отишла у полицију како би пријавила шта се догодило. Под великим је стресом, страшно - рекла је њена најбоља другарица.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".