Манекенка Данијела Димитровска ужива на мору у летњем одмору. Она је на свом Инстаграм сторију окачила фотографију у преслатком зеленом бикинију. Сви су приметили да изузетно води рачуна о исхрани и да је редовним тренирањем постигла да њено тело као извајано. 

Нема сумње да јој купаћи перфектно стоји, а мушки пратиоци нису могли да одвоје поглед са фотографије. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/danijeladimitrovska

 

Данијела је своју срећу после краја брака са водитељем Огњеном Амиџићем пронашла крај шест година млађег фудбалера Јеврема Коснића. Више о томе рекле су комшије: 

- Виђамо је често у крају јер се овде углавном фотографише. Много је лепа и природна у увек насмејана. Понекада са пријатељима седи у овај оближњи кафић и баш шири позитивну енергију. Никада је нисмо видели да је нерасположена или да виче. Баш је културна и фина. Штета какву је жену Огњен изгубио. Али, на сву срећу нашла је лепог, младог дечка- каже једна старија госпођа из краја, док из оближње радње кажу да је Јеврем јако васпитан и културан.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/danijeladimitrovska

 

- Долази са сином. Дечак је врло културан, васпитан. Помаже мами када треба да понесе више ствари. Много се лепо слажу и често шетају. Баш дечак са њом изгледа срећно и задовољно. Види се да је посвећена мама. Углавном купују намернице као и сви други људи и неке слаткише за сина- говори продавачица.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: