Наиме, Зорица је вечерас била гошћа код Огњена Амиџића и том приликом се осврнула на приватан живот своје пријатељице из ријалитија.

Фото: АТА имагес

 

- Шта кажеш на то што се Ана смувала са Булићем? - питао је водитељ.

- Брате, ништа нисам приметила, саму себе сам демантовала. Стварно не знам, али добро, њихова ствар, желим им сву срећу. Можда ја будем кума - рекла је Зорица.

- Да ли подржаваш ту везу? - питао је водитељ.

- Док чујем лично, е онда ћу ти рећи - рекла је Зорица у емисији Амиџи шоу.

Подсетимо, другопласирана учесница "Задруге 6", Ана Ћурчић, синоћ је у емисији "Народ пита" признала да је обновила везу са Ацом Булићем, који је током боравка у ријалитију и након тога, био њена велика подршка.

Foto:Printskrin/YouTube/Zadruga

 

Ова вест изненадила је многе, а посебно њену куму, Милену Качавенду.

- Иако су се ограђивали од куме након Аниног изласка, надимак кума је ипак имао сврху, кума спајалица "и около салата". На стотине људи ми је честитало на Инстаграму кумство, иако сам ја кума национале, а не локале, и кумовати нећу. Нисам сањала... Ако су у вези били пре обелодањивања, свакако сада ми је јасно зашто су се дистанцирали од мене, јер се ја са овим не бих сложила - истакла је Милена Качавенда, која сматра да се Ана овим само "закопала".

- Још једна у низу контрадикторности Ане, међутим, сматрам да се овим закопала до краја, апропо прича о преварама и остављеним женама, обзиром на то да је до јуче хвалила Ацину супругу. Не желим ни да мислим како ћу се осећати када сретнем Ацину жену, прекрстићу се у "кума будала "пар екселанс". С обзиром на то да је Ана изјавила да ја улазим у "Задругу елита", ваљда она зна боље од мене, мислим да је млака њихова шпанска сапуњара за улазак, гледаоцима је све јасно као дан. Желим им сву срећу - поручила је Анина кума за "Пинк.рс".

Иначе, Ћурчићева је признала да је обновила романсу са бившим, али није желела претерано да детаљише о томе.

- Од '97 нисмо били заједно, цела ова ситуација нас је зближила. Он ми највише помаже око свега, коначно сам пронашла своју срећу - рекла је Ана Ћурчић, а потом на Инстаграму објавила фотографију како се љубе.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".