После трка коња и путовања у Италију због истих, Никола је одлучио да се опусти са својим друштвом у Републици Српској. 

Наиме, Јокић је са братом и пријатељима отишао на рафтинг Дрином у близини Фоче.

Центар из Сомбора је традиционални гост локалног рафтинг центра, а ни светска слава га није променила. 

 

 

 

На друштвеним мрежама појавио се снимак Јокића из чамца како поздравља присутне на реци док му скандирају "МВП". Чини се да се Никола постидео, те им је само благо махнуо руком. 

 

Недавно се десила занимљива ситуација у продавници у Горажду, када продавачица у локалној продавници није препознала Јокића те му је рекла како је висок и треба да игра кошарку. 

Како пише портал „Кликс“, продавачица на каси Дина није препознала славну муштерију, а њен искрени коментар довео је скоро до суза све присутне.

- Јој сине колики си ти си само за кошарке - казала му је Дина, што је изазвало општи смех.

У међувремену се већ сазнало ко је ушао у маркетћ, а Јокића је препознао радник који је радио на виљушкару.

 

 

- Ја сам био у граду кад су ме назвали и рекли ми знаш ли да нам је у маркету Никола Јокић. Овај радник ме је позвао да каже како су Никола и пријатељи стали да он прође са виљушкаром како би урадио посао, а после су ушли у маркет по пиће и неке ситнице. Били су љубазни и расположени. Ма нико није могао да верује, али дешава се. Дина, радница на каси нас је баш све насмејала. Ми смо наравно поделили снимке. Раја је одушевљена сусретом, али жао нам је што нисмо имали прилику да мало и попричамо. Никола, али и сви други су увек добродошли и у Горажде и код нас - испричао је за „Кликс.ба“ Дино Зорлак, власник маркета.

Подсетимо, Јокић је освојио шампионски прстен са својим Денвер Нагетсима и био МВП финала. Многи сматрају да је и титула МВП регуларне сезоне требало да припадне српском кошаркашу, међутим најјача лига на свету је одлучила да ово признање да Џоелу Ембиду. 

БОНУС ВИДЕО:

АНКЕТА: Шта ће Новак Ђоковић урадити ове године на Вимблдону

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".