Кошаркаш и НБА звезда Лука Дончић већ дуго ужива у стабилној вези са својом изабраницом Анамаријом Голтес, коју познаје одмалена. А откако су започели романсу, постали су нераздвојни. Спортиста неретко истиче како му је управо она највећа подршка у свему.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Њихову љубав су обелоданили на Европском првенству за кошаркаше 2017. године и то на веома симпатичан начин. Наиме, Лука је тада освојио златну медаљу победом над Србијом у финалу, а велики успех су прославили пољупцем пред свима. Од тог момента је постало јасно колико су се заволели, што их је учинило једним од најомиљенијих парова у Словенији.

Анамарија је годину дана старија од НБА звезде. Регион ју је упознао још 2013. године, када је освојила титулу "тинејџ мис" своје земље. У међувремену је завршила студије економије у Љубљани, а потом је отпочела каријеру модела.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Лукина девојка је и изузетно свестрана особа, што показују њени различити хобији. Бавила се како кикбоксом, тако и плесом, а такмичила се на неколико европских и светских шампионата.

Осим тога, велики је љубитељ животиња, те Лука и она имају три пса, али не крије жељу да би волела да има још неколико љубимаца.

Лука и Анамарија заиста уживају у својој љубави већ годинама, те су до сада увек наглашавали да су једно другом незаменљив ослонац у свим ситуацијама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Кошаркаш је на јучерашњи дан 7.7. верио своју дугогодишњу девојку, а лепе вести поделио је са својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Интересантан је податак да Дончић на свом дресу носи управо број 77, те нема сумње да је у питању посебна симболика. 

БОНУС ВИДЕО: