Ана Николић нашла се у жижи интересовања јавности претходних дана због читавог низа скандала, нарочито због свађа са менаџером и шокантих тврдњи о конзумирању опијата, али и због нарушеног физичког изгледа и рана по лицу.

Једни је куде због понашања и што је себи дозволила многе испаде, па чак и одласком код нестручних људи уништила лице други је жале.

Пријатељи, они ван естраде, кажу да су покушали да допру до ње али узалуд.

Ана Николић била је гост пре неколико месеци емисије ''Магазин Ин'' и том приликом јавно проговорила о тешким породичним темама.

Ана је најпре открила због чега је била принуђена да блокира борј телефона рођене бабе, а онда проговорила о деди који је био алкохоличар и ког је порок коштао живота.

Фото: АТА имагес, Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

 

- Ја сам једина особа која је блокирала бабу на телефону! Баба, идеш на блок на неколико дана. Зове ме и каже: ''Кад ћеш да певаш? Хоћу да умрем, кад ћеш ти да певаш нешто?! Жена ме зове по 70 пута. Људи су почели да мисле да ми је то неки дечко... Ја јој кажем да ми нешто телефон није радио... Јави ми се. После је одблокирам. Замисли да сваки дан слушам њене приче. Моја бака се развела пре 100 година кад се нико није разводио. Развела се, јер је деда био алкохоличар. Ја сам тај деда, он је човек умро од алкохола. Био је вага у хороскопу као и ја. Ја верујем у тај женски родослов. Ја сам покушала да избегнем то, сви ми нешто носимо. Покушала сам, али увек се враћаш на тај неки старији модел. Ово је ДНК класични. Помешао се погрешни ДНК. Шта да радим - рекла је певачица тада.

Подсетимо, на друштвеним мрежама појавио снимак на којем се виде кратери на Анином лицу. Убрзо се у читаву причу умештао менаџер Николићеве, Саша Мирковић који тврди да Ана узима недозвољена супстанце и да ју је издржавао шест месеци.

Фото: АТА имагес

 

 

Пола естраде уплетено је у ову причу, која је почела оптужбама Бивши ријалити учесник и певач Дарио Шогоровић оптужио је певачицу да га је узнемиравала.

БОНУС ВИДЕО: