Тада је ступила у љубавну везу са Стеваном Зечевићем Зеком, али ова сезона прекинута је након трагичног догађаја.

Наиме, Зека, Елмир Кудузовић и Зорица Лазић настрадали су у саобраћајној несрећи. Ова трагедија је Јелену веома погодила, те се на неко време повукла из медија.

Две године касније, публика је имала прилику да је вики у ВИП Великом брату, а и овог пута је пронашла љубав у ријалитију. У питању је био Мануел Стојановић са којим се Јелена чак и верила и живели су заједно, али су ипак одлучили да раскину и да свако настави својим путем.

Жежељева је касније добила прилику да се нађе у улози водитељке и једно време је водила емисију „Ексклузив“, а многи су коментарисали да се у том послу одлично снашла.

Фото: Јутјуб принтскрин/shixon85

 

 

У ријалитију се понашала пристојно, те није било њених скандала попут оних које данас можемо видети на малим екранима. Ипак, насловне стране су биле препуне њених експлицитних фотографија чим је изашла из ријалитија.

Наиме, обелоданила је везу са Игором Којићем, а само пар дана након тога у јавности је процурио њен интимни снимак, због чега ју је Игор оставио.

- Кад смо раскинули, Игор ме је много разочарао и нисмо били у контакту. Он је био моја прва права љубав. Иначе, били смо врло добри пријатељи и стварно нисмо размишљали о томе да уђемо у везу. Све се догодило спонтано - рекла је она тада, пренео је Глоссy.

Фото: В. Данилов

 

 

Јелена је успела да се избори са притиском и окренула је нови лист у животу.

Она се 2014. године удала за Николу Сележана, председника удружења окупљеног око Српске православне цркве у Сан Дијегу и члана управног одбора „Саинт Цатхерине“ колеџа. Са њим има двоје деце и живе у Сан Дијегу.

Она данас има нешто светлију косу и потпуно се повукла из медија, а многи су констатовали то да Јелена изгледа још боље него раније.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: