Наш познати глумац Бане Видаковић никада није имао обичај да своју интимну сувише ескпонира у медијима. Зато и многи не знају сувише о његовој породици, као и да он има двоје деце - сина и ћерку. 

Још један разлог за то је и можда што му оба детета му не живе у Србији. Син му се зове Матеја, а ћерка Мајда. 

Фото: Катарина Михајловић

 

 

И син и ћерка су му у Холандији, а по последњим изјавама и иноформацијама Матеја је живео у Утрехту, а Мајда у Амстердаму.

Обоје су у уметничком свету, али ни једно ни друго се не баве глумом. Но, јасно је да су таленат уа уметност наследили од тате. 

 

 

- Наравно да се као и сваки родитељ сусрећем са проблемом како заштитити децу од свих опасности које вребају. То што сам ја своју младост проживео дивље помогло је да са њима имам врло отворен и искрен однос. Мислим да су довољно интелигентни и паметни и да су прегурали те кризне године премда живе у једној веома опасној земљи, у Холандији. Мој син у Утрехту студира сценарио и музичку продукцију - причао је Бане својевремено за домаће медије, а преноси Блиц.

 

 

Ћерка познатог глумца Мајда је веома лепа жена и бави се фотографијом. Многи кажу да је сличност са татом евидентна, а Бане каже да им тешко пада што им родитељи живе у две различите земље.

- Моји клинци тешко подносе што мама живи у једној земљи, у Холандији, а тата у другој па су они прилично растрзани између "Ден Хага" и Београда. То је било у време када је прошло бомбардовање, а Милошевић је још био на власти. Био је то општи очај и безнађе - сећа се Видаковић тог тешког периода. 

 

 

Како каже, веома је срећан што његова деца знају ко је њихов отац заиста. 

- И ја сам веома поносан јер сам својој деци испричао свој живот, и они тачно знају шта су гласине, а шта је истина о Банету Видаковићу. Они знају истину о свом тати - изјавио је раније глумац за "Блиц жену".

БОНУС ВИДЕО: