Изглед Цеце Китић готово увек коментарисан је у суперлативу, а будући да се она у јавности не појављује често, многе занима где је и шта она ради данас.

Изглед Цеце Китић која је одувек важила за енергичну, јаку и поврх свега прелепу жену претпрпео је сада одређене промене.

Целокупан имиџ ове даме је доста другачији, а посебну пажњу привукла је њена младалачка фризура, дуга плава коса која је цела исплетена у кикицама, као и њене усне које делујују као да се подвргла некој интервенцији, која је данас све више популарна.

Фото: Принтскрин Јутјуб/N1 BiH

 

 

Иако су коментари на друштвеним мрежама подељени када је ова тема у питању, већина се ипак слаже да она изгледа одлично и да плени енергијом која ју је красила и пре три деценије, те да јој године и даље ништа не могу.

Фото: Принтскрин Јутјуб/N1 BiH

 

 

- Кренула сам у овај посао јер ми је било досадно. Из спорта сам изашла презасићена, у рукомету сам била 45 година и паузе сам правила само кад сам рађала децу. Лопту више нисам могла да погледам. А и хтела сам да се одморим. И одмарала сам се, а корона је продужила одмор. Након спортске каријере, желела сам да радим нешто. Мој кум Радивоје Кораћ рекао ми је да отвара пекару са још двојицом сарадника и позвао ме да будем четврти партнер. Прихватила сам. Радила сам, продавала пецива и круна с главе ми није пала, јер ипак сам ја крунисана краљица. Свидело ми се. Ништа ми ту није било страно. Радило се доста, али била сам у контакту с људима, што ми је пријало јер сам одувек тимски играч. Када се та наша четворка разишла, уз помоћ другог пријатеља, Гагија, изнајмила сам простор и отворила своју пекару. Само квалитет је важан. Никада не бих давала производе од јуче. Нисам ни скупа. Бурек се свиђа муштеријама. Имам сталну клијентелу. Не планирам да се обогатим од пекаре, нити то могу - рекла је Цеца Китић једном приликом.

(Hello)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".