Све се то десило у среду у Лас Вегасу, а сада се на друштвеним мрежама појавио и снимак.

Први пик на драфту, који је изабран од стране Сан Антонија, и коме се предвиђа велика каријера, ишао је са обезбеђењем у ресторан.

"Са обезбеђењем, које је тим обезбедио, сам ишао у ресторан. Многи су ме дозивали, једна особа ме дозивала, али су ми људи из обезбеђења рекли да се не заустављам да се не би створила гужва. Чуо сам особу да ме дозива са 'Господине, господине', онда ме ухватила с леђа. Нисам видео шта се десило, наставио сам да ходам. Није ме само дотакла по рамену, знам да је обезбеђење реаговало, не знам са колико снаге су је одгурнули. Нисам се зауставио, наставио сам и уживао на вечери", рекао је Виктор Вембањама о инциденту.

Са друге стране, Бритни Спирс се огласила на друштвеним мрежама, написавши да је "препознала познатог спортисту и да је само желела да му се јави и да га је само дотакла по рамену када је обезбеђење реаговало и ударило је у лице".

Спирс је поднела полицијску пријаву против шефа обезбеђења Сан Антонио Спарса Дамијана Смита, који је надлактицом ударио певачицу. Када се смирила, упутила је низ псовки на рачун кошаркаша и његовог обезбеђења.

"То је за тебе Америка? Идите сви у пакао", викала је Бритни Спирс.

А шта се заиста десило, можете погледати у видео снимку.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".