Поп икона Бритни Спирс је нападнута у Лас Вегасу у среду када ју је члан безбедносног тима НБА звезде, Виктора Вембањаме, ударио у лице. Наиме, Спирс је полицији пријавила напад.

Власти Лас Вегаса потврдиле су инцидент часопису "РоллингСтоне" у саопштењу Канцеларије за јавно информисање Лас Вегаса у четвртак.

Бритни Спирс се огласила након инцидента.

Фото: Инстаграм принтскрин/бритнеyспеарс, Јутјуб принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт

 

 

- Трауматска искуства нису нова за мене и имала сам их доста до сада. Нисам била спремна за оно што ми се синоћ догодило. Препознала сам спортисту у холу хотела док сам ишла на вечеру. Касније сам отишла у ресторан у другом хотелу и поново га видела. Одлучила сам да му приђем и да му честитам на успеху. Било је јако гласно, па сам га куцнула по рамену да привучем његову пажњу. Знам за изјаву у којој помиње да сам га "ухватила за њега", али сам га једноставно тапкала по рамену. Његово обезбеђење ме је тада урадило у лице не осврћући се, пред гомилом. Умало да ме обори и скине ми наочаре са лица. Стално ме облећу људи. Мој тим обезбеђења никада није ударио ниједног од њих. Ову причу је веома непријатно поделили са светом, али је већ ту. Ипак, мислим да је важно да поделимо ову причу и да апелујемо на људе у очима јавности да дају пример да се према људима односе са поштовањем. Превише се дешава физичко насиље у овом свету. Често иза затворених врата. Стојим уз све жртве и срце ми је за све вас!!! Још нисам добила јавно извињење од играча, његовог обезбеђења или њихове организације. Надам се да ћу добити... Ценим огромну количину љубави и подршке коју добијам у овом тренутку. Хвала полицијској управи Лас Вегаса и детектива на подршци. Такође бих веома и ценила да се нису смејали у том тренутку. Гледајући њега како се смеје на зао начин и у тој ситуацији где сам ја висока 1.61, а он је висок 2.25 - написала је Бритни на свом Инстаграму.

Фото: Инстаграм принтскрин/бритнеyспеарс, Јутјуб принтскрин/Ентертаинмент Тонигхт

 

 

Инцидент се догодио испред ресторана Цатцх у хотелу Ариа око 20:30, где су обожаваоци јурили Спирс и Вембањама. Спирс је приметила Вембањаму док је ишла до улаза у ресторан и пришла да покуша да се фотографише са њим.

Након што је ударила НБА звезду по рамену, реаговало је и његово обезбеђење, а она је завршила на земљи. Спеарс се затим сабрала и ушла у ресторан са својим мужем, Семом Асгхаријем, према сведоцима ТМЗ-а.

Виктор Вембањама (19) је већ велика звезда, јер је на недавном драфту изабран као први пик и то од Сан Антонија. Млади Француз је прокоментарисао инцидент рекавши да га је Бритни "зграбила од позади".

 

 

-Та особа ме је звала: "Господине, господине" и та особа ме зграбила с леђа - рекао је Вембањама и додао:

- Нисам видео шта се десило јер сам ишао право и нисам стао. Та особа ме је зграбила отпозади. Знам само да ју је обезбеђење одгурнуло. Не знам са коликом силом. Нисам стао да погледам да бих могао да уђем и уживам у лепој вечери -  рекао је он и разбеснео јавност.

БОНУС ВИДЕО: