Огњен је за почетак открио да ли је радио неки вид интервенције, узимајући у обзира да је данас тренд да се и мушкарци подмлађују. 

- Нисам још користио ботокс, мислим да ми је рано. Косу сам наследио од прабабе, а младолико изгледам зато што сам „луд“. Негде сам стао у менталном доживљавању себе на неких тридесет година и то је то. Не могу даље да пребацим – рекао је Огњен Амиџић, који и даље стоји иза тога, да су третмани ботокосом, искључиво намењени женама.

 

Фото: Нпортал

 

Када је водио "Јутарњи програм" на телевизији "Пинк", многи су мислили да тамо живи: 

- Када сам водио "Јутарњи програм" из кревета, људи су ми упорно писали и питали ме, да ли ја живим тамо. Мислили су да су камере постављене у мојој соби. Често поверују у све што виде на телевизији – рекап је он па испричао како је из новинарског посла прешао у музичке воде: 

-То је једна ненормална прича. Ја сам већ у школи имао бенд, где смо учили као да свирамо гитаре. Маџгаљ и ја смо радили заједно регионални пројекат и онда смо се нашли после једне његове представе, причали о својим мукама и дошли на идеју да направимо бенд.

Фото: В. Данилов

 

Чувена група "Фламингоси" настала је из шале, али је врло брзо прирасла за срца публици: 

- Маринко је био врхунски гитариста и одличан певач. Договорили смо се у старту да то буде неки кич. Осмислили смо да нам стајлинг буде у стилу Фламингоса, да носимо та нека шарена одела као некадашњи неки шминкери и да изводимо ту неку ретро - евергрин морску музику. Циљ нам је био да наступамо пред тридесет људи у кафани, који капирају шалу и долазе у клуб да се томе се смеју. - рекао је он па испричао како је настала прва песма: 

- Дошли смо код Копца, Кона и Граје у студио. Тражили смо од њих да нам напишу текст за песму, која би звучала као састав у петом разреду основне школе са свим описним придевима. Тако је настала песма "Води ме", а касније и спот, који смо снимали на крову гараже на Обилићевом венцу. Маџгаљ је на пола снимања морао да оде, јер је имао представу, а мени је тог дана била слава. Након две недеље, све је кренуло да се одвија "лудачки“. Звао ме је један менаџер и питао да ли бисмо желели да наступимо у клубу у Котору, јер је наша песма невероватан хит. Питао сам га, како са једном песмом да имамо наступ, а он ми је одговорио, да можемо да је изведемо неколико пута. Тада се све отргло контроли. Снимили смо песму "Обала", "Здравко Чолић", а потом долази чувена "Беовизија" и песма "Луди летњи плес", где је нама једини циљ био, да из „Греен роома“ машемо нашим мамама – прича Огњен у даху и открива, да му је јако жао што те године нису победили, јер сматра да би сигурно довели Евровизију у Србију.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: