Певач је на свом Инстаграм профилу објавио фотографију како је изгледао раније када се борио са вишком килограма и упоредио је са тренутном килажом. 

- Чини ми се да сам први пут узео узде у своје руке… 10 месеци правилног рада и здравог начина живота. Неки ће рећи патње. али мораћу да вам одам тајну, уживао сам, радовао се сваком тренингу, доброј исхрани, бистрини ума и складу мог бића! Без патње, већ константе радости и инспиративних напредака! А тек сам почео. Занимљива теорија: "Живи 6 дана као Новак Ђоковић и један дан као Тома Здравковић" и ето успеха - поручио је Роквић.

Осим што је почео да води рачуна о свом физичком изгледу, Никола је почео да ради и на духовном напредовању: 

– Кварио сам се и ја, сви се ми кваримо, али се трудим да исправљам грешке и будем бољи. Породица је кључна, усадила ми је праве вредности, и наравно моја вера и традиција. Права породица је усмерена ка деци и учењу наследника да буду првенствено људи, да се кроз разговор утиче на њих, али више кроз понашање и сама дела. Поштовање узајамно и добар однос оца и мајке и поштовање вере - поручио је недавно Роквић за "Блиц".

БОНУС ВИДЕО: