- Са Франом у изолацију иде Милица - рекла је Далила.

- На почетку је мени Милица рекла да је Фран симпатичан - рекла је Миљана.

- Ја сам приметила код Милице од самог старта симпатије према Франу, са Франове нисам нешто специјално. Чисто мало да се провери терен и нека остане сам у кревету. Треба да имаш поверење у своју девојку - рекла је Далила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Ти си тако сматрала у свом случају. Ја сам ово очекивао и надао сам се, желео сам. Ја ћу са Милицом уживати ове недеље у изолацији. Фран има право да ради шта хоће, али ово је тупа прича - коментарисао је Ајдарпашић.

- Наравно да не треба да имаш поверење у њу, али је л' имаш жељу да је пустиш и видиш шта би урадила? - питала је Сандра.

- Ја са Менсуром нисам нешто, али ово је подло! Коментаришете Менсуров поступак, а не коментаришите њен - викао је Мики.

- Лорна, ко је Оливер у њеном животу? - питао је Милан Милошевић.

- Не знам шта је од пре, био је са њеним пријатељем. Ја сам Милици послала да ми спусти упаљач и питала сам га шта раде, он је рекао да ће да оде јер они као... Рекла сам да ће због тога бити зазнуто... - рекла је Лорна.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Не знам шта је било у соби, али сам била испред собе... Милица и Оливер су остали, не знам шта су радили унутра, сами били јесу. Не могу да кажем да је нешто имала, јер нисам била ту - рекла је Ана.

- Пре свега коментари задругари да треба да нападнемо Далилу, а та заузета девојка је са 17 година дозволила да буде повезана са 20 момака - убацила се Тара.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да је највећа ку*ва на свету бићу са њом јер је волим. Можете да ставите пет момака у изолацију. Знате мене и биће тако, своје сам рекао. Ја сам дошао као војник овде. Кунем се гробом татиним, поклаћу вас све. - побеснео је Ајдарпашић, а Милица је бризнула у плач.

Менсур је кренуо за њом, држао ју је у наручју и заплакао са њом. Милица се у једном тренутку онесвестила, а Менсур ју је одвео напоље.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Задругари су коментарисали да Милица фолира и да се није онесвестила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".