Мина иза себе има много награђиваних улога, једна је од најталентованијих и најтраженијих глумица на нашим просторима, мајка троје деце, али и велики борац.

Од самог почетка њене каријере Мина је низала само успехе, а пре неколико година је искрено говорила о борбама које је водила на приватном плану.

Из два брака лепа глумица има троје деце. И док је са првим мужем, пијанистом, и дан данас у добрим односима, њен други брак са балетаном Гораном Станићем није се славно завршио.

Фото: Д. Миловановић

 

 

У другом браку са балетаном Мина је била пре осам година била жртва стравичног породичног насиља, а на питање водитеља да ли је очекивала да тако нешто може да се деси у њеном браку, Мина је тада рекла: „не“.

– Брак трпи разна искушења и живети са неким годинама не значи само благостање. Људи када кажу злостављање – то је веома тешка реч. Злостављање је и ако ти пушиш, а мени смета никотин. Суштина је да људи који су у неком односу не раде другима нешто што њему не прија. У почетку је све лепо, заљубљен си, лептирићи, свакодневица повлачи и неке друге ствари, старимо свако на свој начин, различите енергије… Некад нема ту специјалне кривице ни са једне ни са друге стране… Лепо је кад упознаш некога када партнери једно из другог извлаче најбоље, нажалост, чини ми се да има све мање таквих случајева… Људи занемаре шта је то што их је привукло и због чега су се заволели, отишли су на неку другу страну, удаљили се и сад како ће свако да се понаша у томе, то не можеш да знаш на почетку – рекла је Мина једном приликом.

Она је тада истакла и да је са својом децом много разговарала о томе, али и да је њен старији син био на мору када се непријатност догодила.

– Бурно је реаговао када је сазнао, али био је на мору тада – рекла је том приликом глумица.

Глумица се суочила са опаком болешћу – канцером штитне жлезде. Како је у истој емисији признала, тело јој је давало знаке, али их је она игнорисала.

Фото: В. Данилов

 

 

– Знала сам да морам да идем на операцију и да се нешто дешава. У питању је била штитна жлезда. Тек када је стигао хистопатолошки налаз, морала сам да одем на још једну операцију, на тотално вађење штитне жлезде, јер је налаз био малигни. Прво је било, издржи док ти доктор чита налаз, а онда одем у кола да се исплачем. Прво помислим на децу и шта ми је нерашчишћено у животу, шта морам да средим папиролошки… То је механизам који не можеш да зауставиш. Исплакала сам се и идемо даље. Кад може то да се организује, која је процедура – рекла је глумица у емисији „Преживели“, па додала:

- Мислим да је то мој начин да не дозволим себи ту врсту пада. Од операције, све је било натечено, моје гласнице су у хаосу, ја не могу ни нормално да говорим, а не да певам. Они ми кажу, водићемо рачуна да рез буде што мањи, ја им кажем, ма пустите рез, гласне жице ми чувајте. Ја ништа нисам могла да радим са својим гласом, нема волумена, нема боје… Нисам се предавала. Трајало је више од годину дана, а сада је битно да је све океј.

(Гранд Онлине)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".