Рођени брат сада већ Иване и Ане Николић је први приметио промене код браће. У њиховој соби је проналазио разне женске ствари. Он је поокушавао да их одговори од операције и жеље да промене пол, али није успео: 

- Много сам се противио, мени је то било ужасно и ненормално. Покушао сам да причам са њима о томе и да их одговорим, али оне то нису хтеле. Видео сам да то нешто није у реду. Кад су већ напуниле 16-17 година, видео сам да је то постало озбиљно. Отац и мајка су им бранили, нису ми веровали да су чудни и кад сам им рекао шта сам видео... Улазио сам им у собу кад нису били ту и имао сам свашта да видим тамо: и женске косе и нокте, хаљине. Облачиле су се тајно, нашао сам им и слике. После су се правдале мајци да је то све од њихове сестре, а не њихово. Мени то никад нису хтеле да признају директно - испричао је брат Иване и Ане за "Курир".

Фото: Инстаграм принтскрин/гибавасиц

 

Подсетимо, након промене пола за "Блиц" су се недавно огласили Мика и Гиба.

- Пресрећне смо, пустите нас да уживамо саме у овим тренуцима, не коментаришемо ништа везано за удају моје сестре, као ни о томе како су наши родитељи поднели. Видели сте слике, пресрећне смо - изјавила је садашња Ана Николић за "Блиц".

Мика и Гиба су били учесници ријалити програма "Задруга 2". Њихо тадашњи циљ је био новац за операцију  којом би променили пол. После завршетка ријалитија тражили су најбољег доктора. 

БОНУС ВИДЕО: