Њих двоје су се венчали у КПЗ „Забела“ у Пожаревцу, у присуству градског матичара и кумова, али под будним оком стражара Седмог павиљона у којем Калинић издржава казну од 40 година затвора.

Како сазнајемо, венчање је сликао службени фотограф КПЗ „Забела“, а младенци су после церемоније добили право на љубавну собу. Калинић је за кума одабрао Ненада Бујошевића Рамба (53), бившег припадника ЈСО, који је већ 22 године у самици јер је суд пети пут одбио његов захтев за пуштање на условну слободу. Млада је дошла у друштву свог друга кога је изабрала за кума. Затворски стражари су дискретно држали целу церемонију на оку и бринули да све протекне у најбољем реду јер је Калинић један од најбоље чуваних затвореника у Седмом павиљону пожаревачке „Забеле“, где издржава максималну затворску казну због злочина земунског клана.

Сретко Калинић је у телефонском разговору за Ало! рекао да ће јавност ускоро бити опширније обавештена о новом поглављу у његовом животу јер је већ почео да пише своју аутобиографију. 

- У књизи ће бити све што се тиче мог брака - рекао је кратко Калинић, који је у својој првој књизи „Земунски клан - ко је ко“ одлучио потпуно да оголи ову групу и да први пут јавности открије ко су људи најмоћније мафијашке организације на Балкану, која је била под покровитељством тадашње власти.

Београђанка која се удала за Калинића нам је кратко рекла да не жели да се експонира.

- Узбуђена сам после свега. Ово јесте велики изазов, али се нас двоје сјајно слажемо и разумемо - рекла нам је девојка којој је ово први брак.

Калинић је пуних 13 година у самици Седмог павиљона „Зебеле“. Он у својој првој књизи „Земунски клан - ко је ко“ тврди да су цинкароши чинили 80 одсто екипе, која је била под командом Душана Спасојевића, званог Дућа и Милета Луковића, званог Кум, и да су управо они заслужни за распад овог клана. На корицама књиге је чувена потерница МУП-а, која је расписана за члановима земунског клана 12. марта 2003. године  непосредно после убиства премијера Зорана Ђинђића, а Калинић је изнад фотографија чланова клана својом руком исписао ко су издајници.

(Ало)

Галерија: Земунски клан

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".