За Сању је познато да је у срежној вези већ неко време са мистериозним дечком за којим је полудео слабији пол, а за Ксенију такође важи да се скрасила.

Сања врло себићно чува детаље своје љубави, али је недавно открила једну специфичност из свог односа.

Фото: АТА имагес

 

- Нови дечко воли да ме свлачи, али и да ме облачи! Има више гардеробе од мене и саветује ме шта да обучем - рекла је Сања и открила да се са њим често саветује око изгледа.

- Он је углавном стилизованији од мене! Зна боље да се обуче, тако да се често саветујем с њим. Воли да ме свлачи, али и да ме облачи! Он има већи гардеробер, нећете веровати! Али почела сам у последње време и ја да га пуним стварима које носим на наступима, а и оним за свакодневни живот. Трудим се да једну одевну комбинацију не понављам и да у том смислу увек будем на висини задатка. Имам срећу што ми је најбоља другарица и стилисткиња, тако да можемо сваког дана да размишљамо о комбинацијама - истакла је Сања.

Фото: Инстаграм принтскрин/ksenijanews

 

Ксенија је својевремено тврдила да има дугу везу иза себе и да јој је управо момак био највећа подршка како у каријери тако и у животу. Она је после изласка из групе сву уштеђевину уложила у приватни бизнис са њим.

ФОТО:Принтскрин/Инстаграм/ksenia.knezevic

 

С обзиром да уживају у љубави, јако је тешко проценити која би се пре од њих две удала. Кнежевићева је поделила стори на коме њих две разгледају венчанице, свака за себе, те није најјасније која од њих можда стаје на луди камен.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".