Полицајци су открили тело девојчице у петак на имању у Сидергејт Лејну у Великој Британији, нешто после 11.45 часова. Службе у Сафолку сматрају да су ухапшени 22-годишњи мушкарац и жена од раније познати жртви

- У раним јутарњим сатима у суботу, полицајци су ухапсили 22-годишњем мушкарца из Бедфордшира и 22-годишњу жену без сталног пребивалишта у Бери Ст Едмундсу због сумње за убиство. Њих двоје су тренутно задржани на испитивању у истражном центру полиције. Пар је од раније познавао жртву - наводи се у саопштењу полиције Сафолка, пише Скај њуз.

Надлежни наводе да тачне околности убиства још нису познате. 

- Још увек утврђујемо тачне околности које су довеле до смрти овог детета. Наше прве истраге су у току и наставиће се током викенда - изјавила је надзорница Џејн Топинг и додала да је јасно да је такво откриће изузетно узнемирујуће за све у овом случају и да зато молие људе да не спекулишу на друштвеним мрежама о идентитету детета и околностима које прате њену смрт.

Топинг је такође истакла да ће наставити присуство полицајаца на подручју убиства током наредних неколико дана, али и да полицијске снаге тренутно не траже друге осумњичене у вези са случајем.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".