Мадони је позлило током рада на новом тајном музичком пројекту, тврди Тхе Сун. Само неколико сати пре него што је 64-годишња поп звезда пронађена без свести и хитно превезена у болницу, она је боравила у тонском студију где је радила на новој песми с Кејти Пери.

Мадона је, како тврди добро обавештен извор за Тхе Сун, 38-годишњу поп икону позвала да удруже снаге, а дует Мадоне и Кејти Пери требао је да буде лансиран поводом прославе четрдесет година Мадонине музичке каријере. Мадона је, кажу, велика обожаватељка Кејти Пери и јако се радовала њиховом заједничком раду.


- Сада је најбитније да се Мадона опорави. Она се током снимања с Кејти осећала лоше, али је, као и увек досад, каријеру ставила испред здравља, а то се овог пута показало као кобно. Могло је све ово и много горе да се заврши. Што се тиче Мадониног пројекта с Кејти, то је засад стављено на чекање - тврди извор за Тхе Сун.

Британски медији пишу како се Мадона форсирала јер и даље очајнички жели да буде највећа звезда.

- Притом заборавља своје године, не мисли на здравље. Надамо се да ће сада, након што је завршила на интензивној нези и због озбиљне бактеријске инфекције морала да одложи планирану турнеју напокон схвати како је здравље на првом месту и узме преко потребан предах - кажу пријатељи певачице за Паге Сиx.

Даилy Маил наводи да је ситуација била крајње озбиљна, те да се Мадонина породица спремала и на најгори могући исход.


- Овај шокантни колапс звезде заправо је аларм за Мадону, која верује да је неуништива и пречесто саму себе гура преко крајњих граница, посебно у периодима када припрема нове пројекте. Тако је било и с припремама за њен Целебратион Тоур, на којима је она радила и више од дванаест сати дневно. На пробама за турнеју прштала је од среће, радовала се предстојећим концертима, којих је било више од осамдесет, и уопште није била свесна како ће јој се тај радни занос одразити на здравље - пише Даилy Маил.

Мадонин менаџер Гај Осери потврдио је да је због болести музичка звезда морала да одложи све своје пословне обавезе, па тако и турнеју која је по плану требала да почне 15. јула у Ванкуверу. О новим датумима концерата обожаватељи ће бити накнадно обавештени, појаснио је забринути менаџер који није желео ни да демантује ни да потврди вест да је Мадони позлило након снимања дуета с Кејти Пери.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".