Многи су жељно ишчекивали нове епизоде ​​са младом Никитом, која игром случаја завршава у супертајној елитној противтерористичкој јединици познатој као Одсек један.

 

 

Серија се емитовала 1997. до 2001. а атрактвна аустралијска глумица је због ове улоге стекла светску славу.  Пре тога је радила као модел у Европи и родној Аустралији, а 1991. преселила се у Лос Анђелес и почела да студира глуму.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio (@musictvzone)

 

После серије "Ла Фемме Никита", није успела да се пробије у Холивуду нити оствари једнако запажену улогу, иако је снимила низ филмова.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moški svet (@moskisvet_com)

Не појављује се често у јавности и не износи свој приватни живот у медије, а од глуме је направила дугогодишњу паузу. Била је у вези са редитељем Демијаном Харисом, са којим има сина Марлоуа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

 

Од 2004. до 2007. провела је са глумцем Деном Вилијем, а неколико месеци са глумцем Ароном Џефријем. Она данас води миран живот далеко од очију јавности.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PETA WILSON (@iampetawilson)

 

Године 2012. лансирала је своју линију доњег веша Вилие Вилсон, а судећи по фотографијама које објављује на Инстаграму, још увек је препознатљива по великим плавим очима и продорном изгледу, а не либи се да објављује своја природна издања, без филтера и шминке.

БОНУС ВИДЕО: