Оливера Ковачевић више није уредница Забавног програма РТС-а, званично је саопштено из ове медијске куће.

Ољи Ковачевић је, наиме, истекао други мандат на овој функцији, па нема права да се кандидује поново.

Уместо ње, главна и одговорна уредница Забавног програма РТС-а биће Сандра Перовић, добро познато име на малим екранима.

За главног и одговорног уредника Културно-уметничког програма именован је Владимир Кецмановић, а на место вршиоца дужности Образовно-научног програма изабрана је Весна Павличек.

Сандра Перовић биографија

Сандра Перовић је познати филмски критичар, новинарка и водитељка.

Фото: К. Михајловић

 

 

Завршила је правни факултет у српској престоници, а њени интервјуи са чувеним холивудским звездама се годинама нижу.

Разговарала је тако пред камерама са Ентонијем Хопкинсом, Натали Портман, Леонардом Дикапријем, Шоном Конеријем, Николасом Кејџом, Метом Дејмоном, Пенелопе Круз и многим другим.

Сандра Перовић је телевизијски аутор специјализованих емисија о филму "Велика илузија", Хронике ФЕСТ-а, Фестивала ауторског филма, документарног и краткометражног филма.

Фото: Т. Ћирић

 

 

Холлywоод Фореигн Пресс Ассоциатион (ХФПА), удружење страних новинара акредитованих у Холивуду, одабрало је пре два месеца Сандру за новог гласача за доделу престижне награде "Златни глобус", која се додељује за достигнућа у сфери филма и телевизије како у Америци, тако и широм света. Сандра је тако постала једини гласач из Србије на овој престижној манифестацији.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: