Глумица Нина Рукавина широј јавности представила се прошле године када је добила једну од главних улога у популарној серији "Игра судбине". Она је тада заменила Драгану Мићаловић у улози Уне Христић.

У једном тренутку Нина је напустила серију, а у пројекат се вратила Драгана, која сада поново тумачи Уну.

Нина се након "Игре судбине" вратила ангажовањима у позоришту, али је и ту направила паузу јер ће се ускоро још једном остварити у најлепшој животној улози. Она и њен супруг 2019. године добили су сина Илију, а сада је на друштвеним мрежама освануо снимак на којем се види да је глумица поново трудна и да чека друго дете.

Нина Рукавина је рођена 21. августа 1990. године у Суботици, где је завршила основну школу и гимназију, а 2010. године уписала је глуму на Академији уметности у Новом Саду у класи Јасне Ђуричић и Сање Ристић Крајнов. Мастер студије уписала је 2014. године код професора глуме Радослава Миленковића, а од сезоне 2015/2016 је чланица Српског народног позоришта из Новог Сада.

Током снимања "Игре судбине" Нина је била одвојена од супруга и сина, што јој је веома тешко падало.

- Ја сам стварно мајка сина од три године, то нам је, мени и Уни, исто. Мени лично није пријатно када чујем реплику из серије 'Мајко, оставила си дете', а ја сам 200 километара од свог детета. Мој супруг и син живе у Суботици, одакле сам и ја. Тренутно због снимања серије боравим у Београду, али тамо одлазим чим немам снимања", испричала је тада Нина за ТВ "Прва".

(ЛепаиСрећна)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: