Певач Саша Ковачевић појавио се синоћ, 29. јуна, на концерту колеге из Грчке Никоса Вертиса на Ташмајдану.

Стигао је у пратњи своје партнерке Зоране, а имао је прилику да и по први пут проговори о болести са којом се суочио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Неки вирус је, у ствари, прошао кроз мене и велики пад имунитета. Тромбоцити и леукоцити су били испод сваке границе, па сам ту морао да радим спиналну пункцију коштане сржи и свашта нешто што није било ни пријатно. Богу хвала све је океј, пролетело је нешто, вероватно у неком тренутку кад сам био под већим стресом и уморнији. Десетак данас сам био на интензивној нези. Овом приликом бих да се захвалим свим докторима, техничарима и медицинским сестрама са Клиничког центра јер су стварно били дивни према мени - искрен је био Саша.

Певач је прокоментарисао и недавне инциденте на музичком фестивалу Мусиц wеек, када је публика флашама, чашама и накитом, гађала поједине извођаче.

Фото: АТА имагес

 

 

- Искрен да будем, нисам пропратио будући да сам прошао кроз поприлично тежак период. Не знам шта рећи, обзиром да се музика која се данас пропагира шаље неку другачије, да не кажем погрешну поруку омладини, мислим да нисмо на добром путу што се тога тиче. Разумем и другачији правац и трендове, и раније се то певало, али некако када имате извођаче када певају о истим стварима, мора то да се испољи у виду било каквог насиља. Не знам како бих се ја осећао, али свакако није лепо слати такву поруку - рекао је Ковачевић, који је због вируса чак два пута био хоспитализован.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: