Атрактивна водтељка јутарњег програма одлучила је да покаже како изгледа њен кутак после реновирања. 

Одлучила је да преко целог зида изнад кревета залепи тапету великог лава, а осим тога велику пажњу привукао је и кревет у беж боји, који је био прекривен постељином са црним и смарагдним нијансама и врло је слична краљевским постељинама. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jeremicjovana

 

-Фале још многе ситнице, али идеја је важна- написала је Јована у својој објави.

Пре самог реновирања, Јована је раније открила како жели да изгледа њен дом: 

- Стан је стара градња и он ће се цео реновирати. У животу сам се увек водила енергијом, а овај стан има енергију од милион долара, иако је стар. Са реновирањем ће ме овај стан од 54 квадрата изаћи 200.000 евра. Све сам сама зарадила својим радом - истакла је и открила како се одлучила за овај стан:

- У овој згради су живели еминетни људи за време Јосипа Броза Тита. Велики политичари, функционери, дипломате и у овој згради не може баш свако да има стан. Када сам га купила, било ми је битно да имам паркинг место јер је ово центар Београда. Претходна власница је жена која је била најпознатија хемичарка за време Тита. Нећу је именовати, јер ће сви знати ко је. Благосиљала ме је и рекла ми је да жели да ми ћерка толико успе у животу да надмаши своју мајку на сваком пољу - казала је Јована.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: