Према информацијама до којих су дошле "Новости", њих двоје су се срели у позоришту, а том приликом Милена се наводно извинила Лечићу, рекавши му да зна да је Данијела Штајнфелд лагала када га је оптужила за силовање.

О овим наводима проговорили су и Радуловићева и Лечић, потврдивши да су се заиста срели.

Фото: Н. Скендерија

 

- Не знам ко и како је успео да једну приватну ствар која се догодила пре месец дана у позоришту пренесе у медије. Не волим када неко износи моје приватне ствари. Дубоко се извињавам Милени због тога што је наш разговор изашао у јавност, ја то никада не бих рекао. То се десило између мене и ње јесте на јавном месту, то је неко чуо и доставио медијима. Ја не знам шта је са људима и зашто то раде - рекао је Бранислав, а Милена је такође потврдила да је до сусрета дошло.

- Господин Лечић и ја смо се срели у позоришту и то је једино тачно у наводима појединих медија. Таква врста сензационализма без основе угрожава озбиљне судске процесе који су у току и одмаже жртвама у опоравку од страшних траума - рекла је Милена Радуловић, поводом навода да се извинила Браниславу Лечићу у бифеу Југословенског драмског позоришта.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/Insajder Video

 

Подсетимо, Новости су објавиле информацију да је после одигране представе 25. октобра ове године у Југословенском драмском позоришту Бранислав Лечић ушао заједно са двојицом колега у бифе позоришта, а да је Милена Радуловић седела за столом са двојицом колега.

- Било је још колега из позоришта у бифеу. Ситуација је била непријатна свима присутнима, када су се одједном у истој просторији нашли Лека и Милена. Лека је ушао у бифе после представе, у пратњи својих дванаесторо студената, а Милена је ту већ седела. Знамо сви да је Милена подржала Данијелу, која је оптужила Леку за силовање. Видело се да је Милени било врло нелагодно. Сви смо се некако замрзли и чекали шта ће да се деси. Лека је погледао у њеном правцу, док је ходао, а када је дошао близу њеног стола, застао је и обратио јој се. Поздравио се са њом, пристојно и кратко. Чим је он пробио лед, она је одмах устала и почела да му се извињава.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".