Иако је од тада прошла чак једна деценија, чини се да се Николина није ни мало променила иако је у међувремену постала и мајка двоје деце.

Топ формом и атрибутима изненадила је пратиоце на Инстаграму када је објавила фотографије у купаћем за које је добила велики број комплимената на рачун природног изгледа који је данас постао реткост међу јавним личностима.

 

 

Витка линија, природне гурди и трбушњаци који се оцртавају на стомаку одушевили су њене пратиоце који јој честитају на форми коју одржава након два порођаја.

„Ово се може назвати лепим, када је природно, прелепа Николина“, „Природна лепота“, „Бомба“, само су неки од коментара испод ове објаве.

Фото: Инстаграм/nikolina.kovac

 

 

Подсећамо, Николина је све изненадила када је недавно за Гранд открила како строго води рачуна о својој линији која је подложна вишку килограма.

- Ја сам склона гојењу. Од малена сам била буцкаста и имам страх да ми се то не врати. Одувек сам на неким режимима, и испитујем стлано шта ми највише одговара. И тренинзи које радим ме растерете и опусте и увек бринем о себи и свом здрављу. Увек има посла око рада на себи- рекла је Николина недавно за Гранд.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".