Биљана је открила да у почетку није схватала све озбиљно, мислила је да је то игра.

- Како могу да се осећам, с обзиром на ову ситуацију. Највише боли то што ја не знам шта он то нама треба да опрости. Такође, кад видим да се повређује, то не могу ни да гледам ни да схватим, нема ни разлога због чега то да радим. Мислила сам да је све игра у почетку, али када сам видела колико пати, схватила сам колико је озбиљно - говорила је Биљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Они као пар нису имали вашу подршку? - питала је водитељка.

- Нема ту шта да се увија или прича нешто што није. Постоје клипови сваког мог коментара, ја стварно не знам са чиме је он толико повређен. Мислим да је он много изманипулисан од стране Далиле, што и сами можете да видите. Гледа оно што му се дешава испред очију, а као не видиш шта се дешава и онда јој оростиш. Он је са мном био двадесет година, родила сам га одгајила, водила у вртић, онда упозна девојку и све то престане, он породици окрене леђа - говорила је Биљана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Онда је открила како је сукоб почео.

- Нисам дала да код мене дигну спрат. Да не бих гледала ово. Они су хтели да узму стан на дан после "Парова", изнајмили су стан у Београду, долазили смо код њих, они код нас. Онда су дошли да траже плац, који је Давидов био, он је први син, за 24х су ставили услов, да се реши ситуација. Нисам хтела да им дам. Они су се наљутили, отишли су у Босну да праве кућу. Ми смо и даље били у комуникацији, и пре него што им је била кућа готова. Она се јавила у "Парове" , да каже да су дошли с тортом, да смо ишли на ручак породични, после венчања, онда су мене звали су да се укључим у програм, да потврдим њене речи, ја нисам јер тога није било, није се десило. Она ми је посалала поруку да више немам сина, да могу да заборавим на сина, да ће он заборавити на Ветерник. То је био окидач. Тад ме је блокирала, нисам ни стигла да је позовем. Она је после ушла у ријалити, он је остао напољу. Она га је испитивала из ријалитија да ли важи оно за Ветерник.

- Кривим њега јер је то дозволио, он је био млад, она је превејана, премазана, манипулаторка. Окретала је причу да је он нешто са Тијаном Ајфон, њене приче су празне - рекла је Биљана у емисији "Задруга - Избацивање".

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Цар има већу грижу од савести од ње. Он пази да се не љубе пред Дејаном, а она има мржњу у себи. Она је таква. Не мислим да ће успети на дуге стазе веза са Царем, биће ту пеглања између њих двоје. Као и у претходној вези са Младеном, снимци постоје, ништа нисам измислила.

- Ово нико није рекао до сад. Пре него што је ступила у везу са Дејаном, имала је пребачај исто, са МЦ Дадом, ушла је у везу, одмах венчање, планови, путују у Немачку. Тик пред Дејана. Она је раскинула са тим Дадом и кренула са Дејаном у везу. Тако је и сад у ријалитију. Ушла, оставила Дејана и започела са Царем.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".