Баки Б3 је познат по својој јединственој интерпретацији поп музике, која се одликује заразним ритмовима, емотивним текстовима и препознатљивим вокалом.

Његови синглови и албуми су освојили срца публике и постали велики хитови на радио станицама и музичким топ-листама.

Осим као певач, Баки Б3 је такође активан као текстописац и продуцент. Кроз своје стваралаштво, изражава своје емоције и искуства на аутентичан начин, доприносећи богатству домаће музичке сцене.

Баки Б3 је добио бројна признања за свој рад, укључујући награде за најбољег певача и хитове године.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, он је једном завршио у затвору, па је споменуо део тог периода док је гостовао у емисији "Диван шоу" код водитеља Ивана Гајића.

- Снимали су спот Драгане Мирковић, тада је био и Сани за песму "О да, баш тебе волим ја". Тада сам био у Падинској Скели, општински затвор, имао сам још 4 месеца да одлежим. Неко ми дошао у посету и рекао ми да се ради спот за Драгану Мирковић. Направио сам фору да одем по лубеницу, када сам је купио, само сам је дао ортаку и никада се тамо нисам вратио. Рекао сам једном запосленом да не могу више, па сам побегао. Није то Алкатраз па да кажем побегао, више сам само отишао - започео је певач, па наставио:

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам ни хтео да се вратим тамо, него ми Ђоле рекао да би лоше било да одемо на наступ и да ме тамо ухапсе и да је боље да само одлежим тих неколико месеци. Он ме вратио, сели ми у ауто и запутили се ка том затвору. На крају сам добио месец дана у самници у ЦЗ. Вратио се, одлежао у Падинској Скели 3-4 месеца и то је то.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: