Даркова супруга Јасмина се огласила за медије и потврдила да се разводе: 

- Боље добар развод него лош брак! У контакту смо само због ћерке и не бих то више коментарисала јер нисам јавна личност. Позовите Дарка - рекла је Јасмина за "Информер", док се мало потом и он огласио поводом развода.

Дарко је такође потврдио да је њиховом браку дошао крај: 

- Не знам шта би требало да кажем на све оно што је она изјавила, осим да, ако је већ давала изјаву, требало је да каже истину, а не да прича оно што њој одговара - рекао је данас за "Републику" Дарко, па наставио:

Фото: АТА имагес

 

- Ако је није срамота, нек вам каже прави разлог. Дуго времена ме је варала са, сад већ бившим другом. Треба да је буде срамота, јер су је сви њени ближи одбацили. Као што видите, мени је образ чист и зато не мењам бројеве и не бришем Инстаграм профиле од срамоте. Желим јој све најбоље.

Када су с упознали било  је то на први поглед, а сама просидба која се догодила на Тајланду је била право изненађење за Јасмину: 

- Моја просидба је Јасмину потпуно изненадила. Није могла ни да претпостави да сам се месецима спремао за тај чин и купио прстен. Када сам је питао да се уда за мене, занемела је јер није могла ни да претпостави шта ћу да урадим. Наравно, пристала је и одмах ме је питала како ћемо да организујемо свадбу. Рекао сам јој да је боље да се тамо одмарамо и уживамо, а да о весељу размишљамо кад се вратимо у Београд. Желео сам да се максимално посветимо једном другом на том дивном одмору - изјавио је певач тада.

Фото: Инстаграм принтскрин/ jassfilipovic

 

 

- С обзиром на то да је Јасмина из Ниша, а да сам ја из Лесковца, као и да нам је сва родбина са југа, одлучили смо да сам чин венчања организујемо у цркви Свете Тројице у мом граду, коју смо одабрали по препоруци свештеника јер је акустика савршена за хор који је певао. Њихова песма је допринела томе да атмосфера буде фантастична. Наша свадба је била једна од већих у Лесковцу, имали смо око четиристо шездесет гостију и желео сам да свима угодим - каже Дарко чија је животна сапутница узела његово презиме. -пренео је "Стори"

БОНУС ВИДЕО: