Сунце, планета виталности, ушла је јуче у знак Рака, где ће се задржати до 23. јула 2023. године.

Сунце у знаку Рака наглашава важност породице и дома. Особе с овим положајем су веома брижне и заштитнички настројене према својим најближима.

Фото: Профимедиа

 

 

Породица је кључни део њиховог живота и осећају се најбоље када су окружени сигурношћу дома. Ове особе имају велику способност саосећања и брину се за друге. Такође, интуитивно су повезане с емоционалним потребама других људи.

Дубоке емоције и интуиција

Сунце у Раку представља особе које имају изражене емоције. Њихове емоције могу бити дубоке и интензивне које се могу мењати с лакоћом. Могу бити врло интуитивне и имају способност да "осете" атмосферу у простору или расположење других људи. Често су врло пажљиве према туђим потребама и брину се за добробит других људи.

Осим тога, особе са Сунцем у Раку обично имају врло развијену машту и креативност.  Такође, често су врло интуитивне и имају дубоко унутарње знање које им помаже у доношењу одлука и читању људи и ситуација.

Сунце у Раку ће највише утицати на знакове међу клојима су Ракови, Шкорпије и Рибе.

РАК

Сунце у вашем знаку, које је подржано од Сатурна доноси вам одличне организационе спосоности, виталност и покретачку енергију. Пошто је то владар вашег другог поља, ово је период године у којем ће се новац лепити за вас, тако да је одличан тренутак за зараду. На послу ћете бити одличан организатор и многи ће имати потребу да се ослоне на вас.

Фото: Профимедиа

 

 

ШКОРПИЈА

Сунце у Раку доноси вам прилику за далеко путовање и сарадњу са иностранством. Идеалан је моменат да промените амбијент и свој поглед на свет. Можете лако да усвојите неку нову филозофију која може да вам промени живот. Уколико сте млади, одличан је период за давање испита.

РИБЕ

Сунце у петом пољу доноси вам више провода и забаве. У наредном периоду ћете чешће посећивати јавна места и имати нова познанства. Овај период је повољан за било какве контакте, али и остваривање романсе. Можете да упознате некога ко гаји традиционалне вредности, али је посвећен породици. Такође, пријаће вам што ћете на послу радити нешто креативније.

Знакови на које ће Сунце такође блаконаклоно утицати су Бикови и Девице.

БОНУС ВИДЕО: