Као да Хари Стајлс (29) вец́ није био довољно сладак милионима широм планете, певач је поново распаметио фанове.

Мега популарни Хари овај пут је одушевио гестом, када је паузирао са концертом како би његова трудна обожаватељка могла да оде до тоалета.

Све се догодило у уторак, 20. јуна, на стадиону Принципалити у Кардифу, на посебно забавном концерту у склопу турнеје Лове он Тоур, током којег је флертовао са веома срец́ним чланом публике.

Фото:Профимедиа

 

Ипак, бивши срцеломац Оне Дирецтион-а није само растопио срца безобразним осмехом, вец́ је доказао да је џентлмен тако што је паузирао целу своју свирку само да би пустио једног обожаваоца у тоалет.

Реч је о Сиан која има 29 година, а која је на концерту била са својим партнером Елиотом.

Будуц́а мама је желела да Хари да име њеној беби, али је добила више него што је очекивала када је схватио да треба у тоалет.

@даyдреамингниц Харрy талкинг то а прегнант фан Сиан абоут наминг хер бабy анд енцоурагинг хер то го пее. #харрyстyлес #ловеонтоур #ловеонтоур2023 #цонцерт ♬ оригинал соунд - ницола 🍒

- Мислим да се сви слажемо да је важно да Сиан оде на кратко, зар не? - рекао је и одушевио присутне, а недавно је испао скандал након што су му сарадници киднаповани.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".