Млади фудбалер починио је самоубиство након што је сазнао да је његова мртва мајка била жртва некрофила Дејвида Фулера!

Тело талентованог играча Џеја Кара (20) полиција је пронашла у шумовитој области у близини његове куц́е у Кенту дан након што је нестао. Истрага је саопштила да су његови постојец́и ментални проблеми порасли након што му је речено да је његова мајка жртва такозваног чудовишта из мртвачнице.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

Двоструки убица и некрофил Фулер оскрнавио је најмање 101 тело док је радио у мртвачницама у болници "Тунбриџ Велс" и у бившој болници "Кент и Сусек".

Породица сматра да младић није требало да сазна за маму с обзиром на његове постојеће проблеме са менталним здрављем, међутим, полиција је саопштила да се његов отац сложио да Џеј треба да зна шта се догодило.

Фото:Принтсцреен/Јутјуб

 

- Џеј је изузетно тешко поднео смрт своје мајке и околности њене смрти. Нове информације су очигледно имале значајан утицај који је растао током наредних месеци што је довело до тога да је себи одузео живот - рекао је његов рођак Шахрам Шарги и негирао да је на предлог породице Џеју саопштена информација о скрнављењу тела његове маме.

Џеј, који је играо за фудбалски клуб Ејлсфорд, нестао је из свог дома 19. септембра. Полиција га је открила обешеног следец́ег дана у шуми.

Фулер је осуђен на две доживотне казне за убиства Венди Кнел и Керолајн Пирс 1987. године. Такође се изјаснио кривим за 51 друго кривично дело укључујуц́и 44 оптужбе у вези са 78 мртвих жена.

Монструму су изречене још четири године затвора након што се изјаснио кривим за сексуално злостављање тела још 23 жене.

(Сун)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".