Дисквалификовани учесник "Задруге 6", бивши робијаш Звездан Славнић, не одустаје од зарађивања путем ТикТока, а начин на који то ради шокира многе.

Наиме, није му страно да форсира људе који га прате на овој мрежи да се више ангажују, не би ли хитно дошао до што више пара.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Синоћ је, у још једном "мечу" на ТикТоку, заредом понављао колико му значи то што га пратиоци финансијски подржавају.

- Хвала, људи, бескрајно хвала! Људи, спремите се, само јако! Људи, ово није срамота, биће и наредних дана овако, само исто радите - понављао је Звездан Славнић током ноћи, а коментари су се само низали.

Фото: Тик Ток принтскрин

 

 

"Бедно", "како те није срамота", "лењ био, лењ остао", "човече, ради нешто, устани са кауча", поручивали су му.

Звездан је и раније имао сличне потезе.

- Мало сам нервозан, па овде искаљујем све... (смех) 'Ајмо, 'ајмо, идемо, људи - причао је Звездан пре пар дана на ТикТоку.

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show

 

 

Анђела Ђуричић се, подсетимо, у више наврата оглашавала поводом раскида везе са Звезданом Славнићем, о чему не престаје да се прича.

- Добијам много порука везано за раскид и да ли је истина. Истина је да смо раскинули. Пролазим тежак период поново. Верујем да и он пролази кроз тежак период, па вас молим за разумевање, без неких претераних порука и позива. Ваша Анђела, љубим вас све. Тренутно сам посвећена послу и породици, и то је све што ме занима - написала је Анђела пре неколико дана на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО: