Лепа водитељка Дневника РТС-а Анета Ковачић спада међу најлепше домаће водитељке и својом појавом многе очарава.

 

 

Гледаоци који се диве њеном изгледу углавном су навикли да је гледају озбиљну и скроз закопчану у сакоима, који осим лепог лица, све остало прекривају. Међутим кад је виде у хаљинама и голих ногу нико не остаје равнодушан.

Када се угасе камере и када их нема у њеној близини Анета може да се похвали изузетном фигуром, коју понекад покаже на друштвеним мрежама. У мору фотографија може да се налети и на понеку са летовања.

 

 

Њене слике у сукњама су одушевиле многе кориснике друштвених мрежа, а Анета је на рачун изгледа добила низ комплимената.

Подсетимо, Анета ретко даје интервјуе, али је једном приликом проговорила о каријери:

 

 

- Мислим да лепота није пресудна за овај посао, али битно је да будете пријатни и да вам се верује, да то на један леп начин саопштавате. Али ако сте лепшег лица и гласа, све то може да буде само плус. Овај посао делује прилично лаган, али није баш тако. Дешава се да од пола девет ујутру до четири, пола пет поподне морам да имам пудер на лицу, што је прилично тешко, па га ја скинем у паузи да лице може да ми дише - рекла је лепа водитељка једном приликом за "Мондо".

БОНУС ВИДЕО: